Workhub de Meern

Bij Workhub de Meern kan je werken op

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Contactgegevens

Locatie: Rijnzathe 12, Utrecht

Reserveer nu

Workhub de Meern

Extra info

Welkom bij Workhub Element Offices De Meern, gelegen aan Rijnzathe 12, waar jouw ideale werkdag werkelijkheid wordt. Wij begrijpen jouw behoefte aan een relaxte, moderne, slimme, rustige, en comfortabele werkplek. Hier creëren we de perfecte omgeving voor jou, ver weg van de kantoordrukte, vervelende files en de afleidingen van thuis. Met slechts drie muisklikken reserveer je jouw werkplek en betreed je een oase van rust en productiviteit. Bij Workhub beleef je een werkdag zonder stress, met alle comfort en gemakken die je maar wenst.

Onze locatie is geweldig centraal. Je hebt het bruisende Utrecht binnen handbereik, terwijl je tegelijkertijd geniet van het ruimtelijke gevoel aan de buitenrand van de stad. Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een prachtige entree, The Club, met een gezellige koffiebar.

Je kunt je volledig richten op je eigen business, terwijl wij voor alle faciliteiten zorgen, inclusief heerlijke catering, een groot terras om te ontspannen, en eigenwijze, thematische Meeting Rooms voor je vergaderingen. Bovendien zijn tal van bestemmingen binnen handbereik, of je nu naar Schiphol, Arnhem, Rotterdam of Zwolle moet. Met een directe busverbinding naar Utrecht Centraal op slechts enkele minuten lopen en een fantastische locatie bij knooppunt Oudenrijn, waar de A2 en A12 elkaar kruisen, is Workhub jouw droomlocatie.

Boek nu en ervaar de perfecte balans tussen werk en welzijn bij Workhub in De Meern!

 

Terug naar boven