Voor gebruikers

Laat je werknemers overal en op elk moment naar hun behoefte werken. Boek tussen afspraken een werkplek of vergaderruimte die op de route ligt. Of wissel een dag werken op kantoor af met een werkdag op een werkplek dichtbij huis. Wanneer je creativiteit nodig bent boek je een dag een werkplek midden in de natuur. 

Creativiteit

Verhoog de creativiteit

Aantrekkingskracht

Blijf aantrekkelijk als werkgever

Betaal per gebruik

Betaal op basis van gebruik

Werkgeluk

Bevorder het werkgeluk

Werken op een Workhub locatie combineert de voordelen van thuiswerken met de voordelen van werken op kantoor. Werken op een Workhub locatie is daarom het alternatief voor thuiswerken.  Een Workhub locatie is ook ideaal als je onderweg bent en bijvoorbeeld tussen afspraken door rustig wilt werken.

Aanmelden bij de Workhub community is eenvoudig en zonder kosten. Je betaalt alleen voor het gebruik van een Workhub.  

De kosten voor het gebruik van een Workhub zijn aftrekbaar voor de werkgever en kwalificeren niet als loon voor de werknemer. Gebruik van een Workhub is dus onbelast en gaat niet ten laste van de WKR. Dit geldt ook als de werknemer de kosten voorschiet voor de werkgever.

Met Workhub geef je als werkgever het antwoord op de vraag naar hybride werkplekken. Je vergroot het werkgeluk bij de werknemers door efficiënte werkplekken aan te bieden door heel Nederland op één platform!

We gaan per 1 september live. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul dan onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.
Terug naar boven