Workhub Amsterdam

Bij Workhub Amsterdam kan je werken op

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Contactgegevens

Locatie: Daalwijkdreef 47, Amsterdam

Reserveer nu

Workhub Amsterdam

Extra info

Worhub Element Office Amsterdam, gunstig gelegen aan de Daalwijkdreef 47, biedt een veelzijdige werkomgeving in een bruisende omgeving. Met diverse opties binnen handbereik, kun je elke richting op die bij jouw stemming past.

Als je op zoek bent naar levendigheid en gezelligheid, wacht het centrum van de wereldberoemde stad Amsterdam op je. Voor een verfrissende onderbreking kun je het uitgestrekte IJmeer verkennen. Maar ook de nabijheid van natuur en groen biedt een oase van rust voor ontspanning. Binnen vind je een inspirerende werkruimte met alle faciliteiten die je nodig hebt: oplaadpunten voor je voertuig, snelle internetverbinding, 24/7 toegang, een receptieservice en klimaatbeheersing. Hier ervaar je echt werkgeluk, omdat deze Workhub is ontworpen om het beste uit jouw werkdag te halen.

Kortom, deze Workhub is niet alleen een werkplek, maar een toegangspoort tot het beste van Amsterdam en biedt alle gemakken die je nodig hebt voor een succesvolle werkdag. Boek nu en ontdek een wereld van mogelijkheden waar werken en geluk hand in hand gaan!

 

Terug naar boven